S-400 füzeleri test atışı için Sinop'a getirildi

Türkiye'nin ABD başta olmak üzere çok sayıda batılı ülkenin karşı çıkmasına aldırmadan Rusya'dan satın aldığı S-400 füzelerinin atış testleri Karadeniz'de mi yapılacak.

06 Ekim 2020 Salı 18:21
S-400 füzeleri test atışı için Sinop'a getirildi






S-400 füzeleri test atışı için Sinop'a getirildi


Türkiye'nin tüm baskı, şantaj ve ambargo tehditlerine aldırmadan satın aldığı ve bir süredir aktif etme çalışmalarını sessiz sedasız sürdürdüğü S-400 hava savunma sistemlerini test etmek için Karadeniz'i seçti. Türkiye, kendi imkanlarıyla geliştirdiği füze sistemlerinin testlerini de Sinop'ta yapıyordu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne(TSK) ait S-400'leri Samsun’dan geçerken vatandaşlar cep telefonlarıyla kaydetti.

Türkiye'ye ait S-400 hava savunma sistemlerinin test için Sinop'a getirildiği bildirildi. Türk Silahlı Kuvvetleri'ne(TSK) ait S-400'leri Samsun’dan geçerken vatandaşlar cep telefonlarıyla kaydetti. Sistem Sinop'a ulaşırken konuyla ilgili açıklama yapılmadı.


Türkiye'nin, hava savunma sistemini daha da güçlendirmek amacıyla Rusya'dan yapılan anlaşmalarla aldığı S-400'lerle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. 

Edinilen bilgilere göre Ankara’dan yola çıktığı öğrenilen S-400 hava savunma sistemi, test için Sinop'a götürülürken yolda görüntülendi.

S-400 konvoyu Sinop’a ulaşırken, konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.
 

Anahtar Kelimeler:
S400TestSinop
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.