Şahinbey zabıtası son kullanma tarihi geçmiş ürünlere el koydu

11 Aralık 2012 Salı 10:55
Şahinbey zabıtası son kullanma tarihi geçmiş ürünlere el koydu






GAZİANTEP (CİHAN)- Gaziantep Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaptıkları denetim ve kontrollerde 12 iş yerinde satılan son kullanma tarihi geçmiş 990 gıda ürününe tutanak karşılığı el koydu.

Zabıta ekipleri Saçaklı, Vatan, Ocaklar, Serinevler, Beybahçe, Barış ve Düztepe mahallelerinde 83 iş yerlerinde yapılan denetimde 12 iş yerinde insan sağlığını tehdit eden son kullanma tarihi geçmiş 990 ürüne el koydu. Şehreküstü Zabıta Karakolu'na getirilen ürünler imha edildi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşın huzur ve sağlığı için tüm işyerlerine yönelik denetim ve kontrollerini aralıksız sürdüreceklerini belitti. Sağlıksız ürünlerle mücadelenin tek taraflı önlenemeyeceğini ifade eden Başkan Tahmazoğlu, vatandaşlarında bu konuda bilinçlenerek kendi sağlığı için aldığı ürünlerde son kullanma tarihine bakması gerektiğini ve bunu alışkanlık haline gelmesi gerektiğini kaydetti.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.