Sakatlar Derneği'nden Başkan Köktaş'a ziyaret

13 Aralık 2012 Perşembe 14:02
Sakatlar Derneği'nden Başkan Köktaş'a ziyaret






SAMSUN (CİHAN)- Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı makamında ziyaret etti.

Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şube Başkanı Avukat Mehmet Yılmaz, Başkan Yardımcısı Hayriye Hakyemezoğlu, yönetim kurulu üyeleri Recep Çağlayan Güner ve Selahattin Asan, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'a dernek çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Türkiye Sakatlar Derneği'nin ülke genelinde 65 şubesi olduğunu, bunlardan birinin de Samsun'da faaliyet gösterdiğini dile getiren Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şube Başkanı Avukat Mehmet Yılmaz, Kamu yararına çalışan bir kuruluş olarak aynı zamanda, Türkiye Ortopedik Özürlüler Federasyonu´na da üyeyiz. Dernek olarak amaçımız öncelikli olan sakat bireyleri topluma kazandırmak, tüketici değil, üretici konumuna getirmek, engellileri toplumun ayrımcılığa uğrayan, dışlanmış bir kesimi olmaktan, özel olarak da birilerinin yardımına muhtaç olmaktan çıkarmaktır. Şube olarak yaptığımız mesleki kurslar ile birçok engellinin meslek sahibi olmasına ve üreten bir insan olarak toplumda yerini olmasına imkan sağlamaktır. Derneğimiz, bu doğrultuda hemen her alanda, çeşitli kurum ve kuruluşlarla iş ve güç birliği yaparak ülkemizde yaşayan herkesin haklarından eşit koşullarda yararlanması için gayretlerini artırarak sürdürmektedir. dedi.

AK Parti kurulduğu günden itibaren, engelli vatandaşların sorunlarını sürekli gündeminde bulundurduğunu belirten İl Başkanı Köktaş, bu anlayış çerçevesinde, parti programında belirttiği ilkeler ışığında engellierin sorunlarına çözüm üretme azmi ve gayretine devam ettiklerini söyledi. Köktaş, AK Parti iktidarından önce yıllardır hep ihmal edilmişler arasında yer alan engelli vatandaşlarımıza insan onuruna yakışır bir şekilde hayat sürmelerinin gerekli koşullarını oluşturmanın çabasını hep sürdürüyoruz. Engelli kardeşlerimize kendi ayakları üzerinde durabilmeleri ve hayatlarını devam ettirebilmeleri için maaş, evde bakım hizmeti, kamuda ve özel sektörde iş imkanı sağlanması gibi birçok haktan faydalanmalarını sağladık, sağlamaya da devam ediyoruz. Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi'nin çalışmalarını hem sizlerden, hem de yerel basınımızdan takip ediyorum. Güzel çalışmalara imza atıyorsunuz. Bizler sizlerin her zaman yanınızdayız. Dernek çalışmalarınızda başarılar diliyor. Bu anlamlı ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyorum. diye konuştu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.