Sami Yavrucuk son yolculuğuna uğurlanıyor

Türk Dünyası'nın acı kaybı. Türk Milli Takımı eski sporcularından Türk Dünyası'nın önemli isimlerinden Sami Yavrucuk hayatını kaybetti

18 Temmuz 2014 Cuma 23:07
Sami Yavrucuk son yolculuğuna uğurlanıyor






Sami Yavrucuk son yolculuğuna uğurlanıyor

Türkiye'nin yetiştirdiği en iyi atletler arasında yer alan, çok sayıda ilde Spor Müdürlüğü görevi yapan, yüzlerce atlet ve sporcunun yetişmesine ön ayak olan Prof.Dr Sami Yavrucuk hayatını kaybetti. Ankara, Konya ve İstanbul il spor müdürlüğü ve bölge müdürlüğü görevlerinde bulunan Yavrucuk bugün (19 Temmuz 2014) Öğle Namazı'nın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda ebediyete uğurlanacak.

1927 Ankara doğumlu Ankara Yavrucuk, Türk dünyasının tanınmış aydınları arasında yer alır. Türk Dünyası Kurultayları'nın en önemli oturumlarına katılan Sami Yavrucuk, Türk Dünyası'nın birliği konusunda çok sayıda esere imzasını attı.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.