Şampiyon kick boksçuya memleketinde coşkulu karşılama

15 Aralık 2012 Cumartesi 17:17
Şampiyon kick boksçuya memleketinde coşkulu karşılama






OSMANİYE (CİHAN)- Antalya'da düzenlenen WOF O-Spor Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan kick boksçu Hatice Kalencik, memleketi Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde coşkulu bir törenle karşılandı.

Yarbaşı beldesi otoban gişelerinde davul zurna eşliğinde yüzlerce kişi tarafından karşılanan Kalencik ve antrenörü Ali Özkan, konvoy eşliğinde Düziçi´ne geldi. Ardından şehir turu atan Kalencik, alkışlar eşliğinde Düziçi Belediyesi'ni ziyaret etti. Düziçi Belediyesi Başkan Vekili Bekir Yiğit Kara, Kalencik'e cumhuriyet altını hediye etti.

Düziçi Kaymakamı Nevzat Şengök de makamında kabul ettiği Kalencik ve antrenörü Özkan'ı tebrik etti. Şengök, Hatice Kalencik'in başarısından ve Türk bayrağının göndere çektirmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Şampiyon sporcu Hatice Kalencik ise İmkanlarım dahilinde turnuvalara katılmaya devam edeceğim. Bir Düziçili olarak bu başarıyı elde etmekten onur duydum. Düziçi´nin adını duyurmak, ilçemizi tanıtmak adına çalışmalarıma devam edeceğim. Bu başarılarımda emeği geçen hocam Ali Özkan´a benden emeğini hiç esirgemeyen daima destek olan güç veren aileme çok teşekkür ediyorum. şeklinde konuştu.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.