Şampiyonlar Ligi'ni hedefleyen Anzhi, Hiddink'in sözleşmesini yenileyecek

16 Ekim 2012 Salı 20:44
Şampiyonlar Ligi'ni hedefleyen Anzhi, Hiddink'in sözleşmesini yenileyecek






MOSKOVA (CİHAN)- Seneye Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeyi hedefleyen, Rusya Premier Ligi takımlarından Anzhi, teknik direktör Guss Hiddink'in sözleşmesini uzatmaya hazırlanıyor. Hiddink'in sözleşmesi önümüzdeki sene mayıs ayında sona erecek.

Türkiye Milli Futbol Takımı'nı çalıştırdığı dönemde düşüş yaşayan Hollandalı hoca Guss Hiddink, Anzhi ile tekrar kariyerindeki baharını yaşıyor. Anzhi, geçen sene başlattığı yükselişini bu sene de devam ettirerek 11. haftanın ardından Rusya Premier Ligi'nin zirvesine yerleşti. Hiddink ile başarı yakalayan Anzhi, tarihinde ilk defa Avrupa Ligi gruplarında mücadele etme hakkı kazandı. Avrupa Ligi grup maçlarında alınan başarılı sonuçlar hem kulübü hem de taraftarları sevindirmeye devam ediyor.

Takıma yıldız oyuncuları dahil eden ve hedefine Şampiyonlar Ligi'ni koyan Anzhi, ünlü hoca ile yoluna devam etmek istiyor. Gelecek sene mayıs ayında sözleşmesi bitecek olan Hiddink'in kulüp yöneticileriyle bir araya gelerek yeni anlaşma yapması bekleniyor.

Anzhi, Rusya Premier Ligi'nde 11 maçta 8 galibiyet 2 beraberlik ve bir mağlubiyet alarak 26 puanla lider durumda. Avrupa Ligi A Grubu'nda ise iki maçta 4 puan toplayarak gruptan çıkma adına iyi bir avantaj elde etti. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.