Samsun'da uyuşturucu operasyonu: 10 kişi gözaltına alındı

17 Ekim 2012 Çarşamba 18:59
Samsun'da uyuşturucu operasyonu: 10 kişi gözaltına alındı






SAMSUN (CİHAN)- Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu tacirlerine yönelik gerçekleştirdiği operasyonlar kapsamında 10 kişi gözaltına aldı

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, aldıkları bir ihbar üzerine Bafra ilçesine kadar uzanan bir şebekeyi takibe aldı. Yaklaşık 6 ay süren teknik ve fiziki takip sonucu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile ona destek veren Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, önceden belirlenen adreslere şafak vakti operasyon düzenledi. İlçe merkezi ve ona bağlı Çetinkaya beldesinde 12 adrese yapılan eş zamanlı operasyonda 750 gram esrar maddesi ele geçirilirken, M.T., A.A., A.K., F.G., A.K., A.A., A.U., O.K., M.D. ve A.D., isimli şahıslar gözaltına alındı. Şahıslar sorgulanmak üzere Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Yetkililer, soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğünü bildirdi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.