Sarıyer | 30 Ağustos'ta 30 nikah

30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerle kutlanırken, bu kutlu günde dünya evine girmek isteyenler Sarıyer Belediyesi'nin etkinliğinde buluştu.

30 Ağustos 2020 Pazar 15:28
Sarıyer | 30 Ağustos'ta 30 nikah






Sarıyer | 30 Ağustos'ta 30 nikah


Sarıyer’de 30 çift, Zafer Bayramı’nın 98.yıldönümünde dünya evine girdi.

Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleşen nikâh törenlerinde çiftlere evlilik cüzdanının yanında Atatürk imzalı kalem hediye edildi.

Sarıyerli çiftler mutluluğa “EVET” demek için 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı seçti. Aylar öncesinden çifte zafer yaşamak için evlendirme şefliğinden gün alan çiftler Sarıyer Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde dünya evine girdi. 2 şahit ile kıyılan nikâhlar sosyal mesafeye uygun bir şekilde 40 davetli ile gerçekleşti

Evlilik yıldönümlerini bu anlamlı güne denk getirmek isteyen gelin ve damatlar “Kötü günlerden geçiyoruz ama bugün bizim için en mutlu gün oldu” diyerek mutluluklarını paylaştı.

Son Güncelleme: 30.08.2020 16:14
Anahtar Kelimeler:
Sarıyer30 Nikah
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.