Sarıyer'de İrem Derici rüzgarı

Sarıyer Belediyesi'nin düzenlediği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Sarıyer Belediyesi’nin İstinye Tersane alanında coşkuyla kutlandı.

20 Mayıs 2018 Pazar 14:20
Sarıyer'de İrem Derici rüzgarı






Sarıyer'de İrem Derici rüzgarı


Ulu Önder Atatürk’ün 99 yıl önce bağımsızlık meşalesini yaktığı ve Türk Gençliği’ne armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Sarıyer Belediyesi’nin İstinye Tersane alanında düzenlediği İrem Derici konseriyle kutlandı.

Birlik ve beraberlik ayını dolu dolu bir programla karşılayan Sarıyer Belediyesi,  19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na denk gelen Ramazan’ın 4. gününde, pop müziğin sevilen sesi İrem Derici’yi gençlerle buluşturdu. Türk bayraklarıyla alanı dolduran binlerce vatandaş bayram coşkusunu dorukta yaşadı.

Gecede sevilen şarkılarını seslendiren İrem Derici, Sarıyerlilere gençlik şöleni yaşattı. Konseri takip edenler arasında yer alan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, ünlü şarkıcıya teşekkür ederek, çiçek takdim etti. "Bugün bizim doğum günümüz" diyerek bayramı kutlayan Başkan Genç şöyle konuştu: “Birlik ve beraberliğimizin ilelebet olması en büyük dileğimizdir. Bu ülkede yaşıyorsak el ele vermemiz gerekiyor. Burası sevgi,barış ve hoşgörü alanı.”

 BİNLERİ COŞTURDU

 Gençlik bayramını Sarıyerlilerle kutlamaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen İrem Derici 10. yıl marşıyla binleri coşturdu. Derici, "Şanlı bayrağımız hep göklerde" diyerek  ellerinde Türk bayraklarıyla bayram sevincini yaşayan Sarıyerlilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.