Sedat Peker hastaneye kaldırıldı

Ailesiyle birlikte Birleşik Arap Emirlikleri'nde bulunan Sedat Peker'in hastaneye kaldırıldığı açıklandı. Açıklama Peker'in eşi Özge Peker'den geldi.

03 Haziran 2022 Cuma 21:25
Sedat Peker hastaneye kaldırıldı






Sedat Peker hastaneye kaldırıldı


Türkiye'de son dönemde çok sayıda yolsuzluk ve cinayetle ilgili yayınladığı videolarla gündemden düşmeyen ve milyonlarca insan tarafından sosyal medyada takip edilen bir dönemin organize suç örgütü lideri Sedat Peker hastaneye kaldırıldı. Peker'in geçirdiği rahatsızlık haberi eşi Özge Peker tarafından duyruldu.

Özge Peker sosyal medya hesabından, Sedat Peker'e serum takıldığı anları paylaştı. Bu arada Peker'in sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. 

SERUMLU KOLU DİKKAT ÇEKTİ

O anları eşi Özge Peker sosyal medya hesabından paylaştı. Özge Peker'in yayınladığı videoda Sedat Peker, hastanede serumlu koluyla görülüyor. 

Son Güncelleme: 03.06.2022 22:21
Anahtar Kelimeler:
Sedat PekerPekerDubaiBAE
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.