Şehidi baba evinden 6 aylık kızı uğurladı

16 Ekim 2012 Salı 15:13
Şehidi baba evinden 6 aylık kızı uğurladı






Hakkâri'nin Çukurca ilçesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Üsteğmen Aykut Köroğlu'nu baba evinden altı aylık kızı el sallayarak uğurladı.

Çukurca'da şehit olan Köroğlu cenaze namazının kılınması için evden dualarla uğurlandı. Kalabalık bir grubun katıldığı uğurlamada eşi Selay Köroğlu gözyaşlarını tutamadı. Eşinin tabutuna sarılıp ağlayan genç kadını kayınpederi Turhan Köroğlu teselli etti. Yakınlarına ağlamamaları yönünde telkinde bulunan acılı baba, Ağlamayın. Bu bizim gururumuz. dedi. Ağlayan gelinini ise Senin kocan benim evladımdı. Sakın ağlama. diye teskin etmeye çalıştı.

Şehidin evden çıkarılışı esnasında helallik istendi. Naaş tekbirlerle uğurlanırken slogan atmak isteyen bir gruba vatandaşlar izin vermedi.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.