Şehit asker arkadaşının fotoğrafını taşıyan asker de şehit düştü

Son Dakika Haberler, Mardin’in Nusaybin İlçesi'nde 3 hafta önce, PKK'lı teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Giresunlu Uzman Çavuş Bekir Kelleci’nin cenaze töreninde fotoğrafını taşıyan silah arkadaşı, Uzman Çavuş 24 yaşındaki Süleyman Kul da şehit düştü.

25 Nisan 2016 Pazartesi 15:36
Şehit asker arkadaşının fotoğrafını taşıyan asker de şehit düştü






Şehit asker arkadaşının fotoğrafını taşıyan asker de şehit düştü


Son Dakika Giresun, Mardin’in Nusaybin İlçesi'nde 3 hafta önce, PKK'lı teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Giresunlu Uzman Çavuş Bekir Kelleci’nin cenaze töreninde fotoğrafını taşıyan silah arkadaşı, Uzman Çavuş 24 yaşındaki Süleyman Kul da şehit düştü.

Uzman Çavuş Süleyman Kul’un Giresun'un Keşap ilçesi Yolağzı Köyü'nde yaşayan ailesine acı haber öğle saatlerinde verildi. Kul ailesi, acı haberi alınca gözyaşlarına boğuldu. 6 evladının en büyüğü olan oğlu Süleyman'ın şehit düştüğünü öğrenen Fatma Kul fenalık geçirdi, baba Mehmet Kul da ağlayarak taziyeleri kabul etti. Son olarak üç gün önce görüştüğü oğlunun operasyonda olduğunu söylediğini anlatan baba Kul, "Yavrum, beni yine yıktılar" diyerek gözyaşı döktü. Şehit cenazesi yarın Yağlıdere ilçesinde toprağa verilecek.

GİRESUN HABERLERİ, ŞEHİT ARKADAŞININ FOTOĞRAFINI TAŞIMIŞTI

Şehit Uzman Çavuş Süleyman Kul, Nisan ayının ilk günlerinde şehit düşen aynı timde görev yaptığı Giresunlu Uzman Çavuş Bekir Kelleci'nin Eynesil ilçesi'ndeki cenaze törenine katılmış, tören boyunca fotoğrafını taşıdığı arkadaşı için gözyaşı dökmüştü.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.