Şehit polis Daştan'ın cenazesi Erzurum'a getirildi

12 Aralık 2012 Çarşamba 15:39
Şehit polis Daştan'ın cenazesi Erzurum'a getirildi






ERZURUM (CİHAN)- İstanbul Gaziosmanpaşa'da terörist saldırıda şehit olan polis memuru Mücahit Daştan'ın Türk bayrağına sarılı tabutu Onur Air uçağıyla Erzurum'a getirildi. İstanbul'da düzenlenen törenin ardından Erzurum'a gönderilen şehit Daştan'ın naaşı yarın Tortum'un Esendurak köyünde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Gaziosmanpaşa'daki saldırıda şehit olan Mücahit Daştan'ın cenazesi İstanbul Adli Tıp Kurumu morgundan alındıktan sonra Bayrampaşa'daki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Burada düzenlenen törenin ardından şehit Daştan'ın cenazesi, havayolu ile Erzurum'a gönderildi. Erzurum Havalimanı'nda şehit polis memuru Mücahit Daştan'ın tabutunu ailesi, yakınları, Vali Sebahattin Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ile çok sayıda polis ve asker karşıladı. Karşılama törenin ardından Daştan'ın Türk bayrağına sarılı tabutu Emniyet Müdürlüğü'ne ait sivil plakalı cenaze aracıyla Tortum'a gönderildi.

Şehit polisin naaşı Tortum Devlet Hastanesi morguna konulacak. Şehit Daştan, Esendurak köyünde yarın öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından köy kabristanında toprağa verilecek. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.