Şehitkamil Belediyesi, çocuklara bayramlık hediye etti

18 Ekim 2012 Perşembe 15:40
Şehitkamil Belediyesi, çocuklara bayramlık hediye etti






GAZİANTEP (CİHAN)- Gaziantep'in Şehitkamil Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı sebebiyle çocuklara bayramlık kıyafetler hediye etti.

Yoksul ailelerin çocuklarına bayram öncesi giyim yardımı yapılan Gıda Bankası'nı ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, vatandaşların sorunlarını da dinledi. Vatandaşların yaklaşan bayramlarını kutlayan Başkan Fadıloğlu, özellikle çocuklarla yakından ilgilendi. Başkan Fadıloğlu, çeşitli bayram hediyesi takdim ettiği çocukların bayramlık kıyafetlerini bizzat giydirdi.

Hayır sahipleri tarafından verilen ürünleri periyodik aralıklarla gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını dile getiren Başkan Fadıloğlu, Özellikle çocuklarımıza yönelik olarak hayır sahiplerinden almış olduğumuz yeni ürünleri çocuklarımıza dağıtıyoruz. Bu dağıtım, Gıda Bankamızda kayıtlı olan ailelerin bayramlarda almış oldukları yardımın yanı sıra kıyafet yardımı da almalarını sağlamak adına yapılan çalışmadır. dedi. Yardım alan vatandaşlar ise bayram öncesi yoksul ailelere kıyafet yardımında bulunan Şehitkamil Belediyesi'ne teşekkür etti. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.