Şehitler için tüm yurtta Sela verildi

Türkiye'nin yüreğini yakan Dağlıca'daki kahpe saldırının ardından Türkiye genelinde tüm camilerde sela okunuyor.

08 Eylül 2015 Salı 13:25
Şehitler için tüm yurtta Sela verildi






Şehitler için tüm yurtta Sela verildi

Türkiye'nin yüreğini yakan Dağlıca'daki kahpe saldırının ardından Türkiye genelinde tüm camilerde sela okunuyor. Diyanet işleri Başkanlığı'nın çağrısı üzerine bugün bütün yurttaki camilerde şehitlerimiz ebedi yolculuğuna uğurlanırken öğle namazı öncesi sela verildi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca kırsalında 16 askerin şehit olması ve bugün Iğdır'da şehit olan 14 polis memuru için, tüm camilerde sela verildi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca kırsalında şehit edilen 16 asker ve bugün Iğdır'da Nahçıvan sınırındaki Dilucu Sınır Kapısına görevli polisleri taşıyan aracın geçişi sırasında yola döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan 14 polis memuru için Kayseri'de tüm camilerde sela verildi.
Son Güncelleme: 08.09.2015 13:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.