Semih Usta: Renkli bir eşleşme oldu

18 Ekim 2012 Perşembe 17:32
Semih Usta: Renkli bir eşleşme oldu






İSTANBUL (CİHAN)- Beşiktaş Kulübü Futbol A Takımı Sportif Direktörü Semih Usta, Ziraat Türkiye Kupası 3. Turu'nda Ofspor'la eşleşmelerini, Renkli bir eşleşme oldu. ifadesiyle değerlendirdi.

Olimpiyat Evi'nde gerçekleştirilen kura çekiminin ardından Beşiktaş Kulübü Futbol A Takımı Sportif Direktörü Semih Usta ve Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Sportif direktör Semih Usta, geçen turda Niğde Belediyespor karşısında zorlanmalarına rağmen oyunun kontrolünün kendilerinde olduğunu kaydederek, Şimdi de aynı ciddiyette bu müsabakaya hazırlanıyoruz. Geçtiğimiz sezon bunun eksikliğini yaşadık. Boluspor'la karşılaştığımız maçta erken elenme söz konusu oldu. Bu sezon hem teknik heyet hem de futbolcularımız çok farklı yaklaşıyor. Her müsabakanın değeri önemi farklı; ama aynı ciddiyette hazırlanıyoruz. Futbolcularımıza her hazırlıkta, rakibe saygının ne kadar önemli olduğunu vurguluyoruz. Herhangi bir sürpriz yaşamayacağımızı düşünüyorum. Renkli bir eşleşme oldu. diye konuştu.

Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral ise Futbol Federasyonu yetkililerinin, Türkiye'nin kupasının her kesimi kucaklaması yönündeki düşünceleri doğrultusunda Beşiktaş'la oynama fırsatı bulduklarını söyledi.

Söz konusu uygulamanın yerinde oluduğunu aktaran Olcay Saral, Bunun en güzel örneği de Beşiktaş - Ofspor eşleşmesidir. İstanbul'daki bütün taraftarlarımızın bu maçta olacağına inanıyoruz. Oflular da Ofspor gibi çok ciddi bir takımları olduğunu görme fırsatı bulacaklar. Türk futbolu için önemli bir düzenlemenin altında biz de Beşiktaş'la oynayacağız hayırlı uğurlu olsun. diye konuştu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.