Sessiz İstila | Gazeteci Hande Karacusu gözaltına alındı

Milyonlarca Afgan, Arap, Pakistanlı'nın kamuoyunda sert tepkilere neden olan istilasını kısa bir filmle gündeme getiren yapımcı Hande Karacusu gözaltında.

04 Mayıs 2022 Çarşamba 01:27
Sessiz İstila | Gazeteci Hande Karacusu gözaltına alındı






Sessiz İstila | Yapımcı Hande Karacusu gözaltına alındı

Sosyal medyada, Türkiye'nin adeta sessiz sedasız işgal edilişine tepki olarak çekilen 'Sessiz İstila' kısa filminin yapımcısı gözaltına alındığı duyruldu.

'Sessiz İstila' filminin yapımcısı Hande Karacasu, gözaltına alındı. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da "Karacasu tarafından çekilen Sessiz İstila adlı kısa belgesel kendisine benim tarafımdan sipariş olarak verilmiştir. Yapım masraflarını ben karşıladım" ifadelerine yer verdi.

'Sessiz İstila' adlı kısa filmi YouTube'da yayımlayan Hande Karacasu, Sakarya'da gözaltına alındı.

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Karacasu ile birlikte ‘Militer Doktrin’ isimli Twitter hesabının yöneticisi olduğu öne sürülen H.D.’nin gözaltına alındığını da bildirdi.

Son Güncelleme: 04.05.2022 01:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.