Sezon başında kadryoya alınmıyordu, şimdi takımının kurtarıcısı oldu

14 Aralık 2012 Cuma 13:12
Sezon başında kadryoya alınmıyordu, şimdi takımının kurtarıcısı oldu






TRABZON (CİHAN)- Trabzonspor´da bu sezon uzun süre maç kadrolarına alınmayan Polonyalı futbolcu Adrian Mierjezwski, formasını kaptıktan sonraki perfomansı ve attığı gollerde takımını sırtlıyor.

Ligin ilk 9 haftasında 18´e bile giremeyen tecrübeli futbolcu, 10. haftada Medical Park Antalyaspor maçında kaptığı formasını bir daha çıkartmadı. Performansıyla hocasının da gözüne giren Adrian, o haftadan itibaren ligde ve kupada forma giydiği 7 maçta 4 gol attı.

Geçtiğimiz sezon başarılı bir performans sergileyen Polonyalı futbolcu Adrian Mierjezwski, bu sezon adeta formasına hasret kalmıştı. Ligin ilk 10 haftasında hiçbir maçta görev verilmeyen tecrübeli futbolcu, 10. haftadaki Antalyaspor maçıyla formasına kavuşmuştu. Trabzonspor'un 2-1 mağlup olduğu karşılaşmada iyi bir performans sergileyen Polonyalı futbolcu, takımın tek golü atan isim oldu.

Antalyaspor maçındaki başarılı performansı ile teknik direktör Şenol Güneş´in tekrar gözüne giren Adrian, 11. haftadaki Akhisar Belediyespor maçında da ilk 11'de sahaya çıkmış ve bordo-mavililerin 3-1 kazandığı karşılaşmada 2 de gol atarak yıldızlaşmıştı. Orduspor maçında ise sakatlığı nedeniyle takımdaki yerini alamayan Adrian, Trabzonspor'un 3-0 mağlup olduğu Eskişehir maçında da 76 dakika görev yaptı.

Polonyalı futbolcu, Ziraat Türkiye Kupası 4. turundaki Şanlıurfaspor maçında da 58 dakika sahada kaldı ve başarılı bir performans sergilemişti. Adrian, 14. haftada Trabzonspor´un deplasmanda 4-0 kazandığı Gençlerbirliği müsabakası ve 15. Haftada Avni Aker´de oynanan 1-1´lik Kayseri maçında da 90 dakika sahada kaldı.

Başarılı oyunu ile bu sezon formayı kaptığı Antalyaspor maçının ardından ilk 11´in değişmezleri arasına giren tecrübeli futbolcu, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda dün oynanan Kasımpaşa maçında da takımına tur kapısını araladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında Colman´ın yerine oyuna giren Adrian, 88. dakikada attığı golle skora 1-1´e getirdi ve maçın uzatmalara gitmesini sağladı. Bordo-mavililer, uzatma süresi de berabere biten maçın ardından penaltı atışlarında Kasımpaşa´yı 4-2 mağlup ederek kupada gruplara adını yazdırdı.

Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birisinde oynadığını ifade eden Adrian, bu sezon formasına uzun bir aradan sonra kavuştuğunu, ancak gösterdiği performansla da bu şansı iyi kullandığını belirtti. Çok büyük bir taraftar kitlesine sahip olduklarına vurgu yapan deneyimli futbolcu, ilerleyen dönemlerde maçtan maça daha iyi oynayarak hem ligde hem de kupada hedeflerine ulaşacaklarına inandığını dile getirdi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.