Şiirseverler tarihi Acem Tekkesi'nde buluşacak

14 Aralık 2012 Cuma 15:47
Şiirseverler tarihi Acem Tekkesi'nde buluşacak






SAMSUN (CİHAN)- Samsun merkeze bağlı İlkadım Belediyesi'nin tertiplediği şiir akşamları etkinliği, Samsun ve çevresinden şair ve şiirseverlerin katılımıyla pazartesi geceleri Acem Tekkesi'nde yapılacak.

Çok sayıda şair ve şiirseverin yer aldığı etkinlikte her program bir şaire ithaf edilecek. Önümüzdeki hafta yapılacak şiir programı, İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy´a ithafen gerçekleşecek. Acem Tekkesi gibi nostaljik bir mekanda şiirlerini okuyup yorumlamaktan büyük keyif aldıklarını bildiren şairler, sanata sanatçıya şaire ve yazara verdiği destekten dolayı İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş´a teşekkür etti.

Şairler adına konuşan şair ve yazar Faik Dündar, Etkinliğimiz Acemi Tekkesi´nin ruhuna uygun olmakla birlikte ciddi bir kültürel boşluğun da doldurulmasına vesile olmaktadır. Her programda tarih ve edebiyatımızda yer alan önemli şahsiyetleri de anmış bulunmaktayız. Bu anlamda İlkadım Belediyesi´ne sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. dedi.

İlkadım Belediye Başkan Yardımcı Ahmet Seven, Samsunlu şairlerin İlkadım şiir akşamlarında okuyup yorumladıkları şiirlerin daha sonra şiir antolojisi haline getirileceğini söyledi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.