Sinan Erdem'de 8 sporcu daha elendi

13 Aralık 2012 Perşembe 16:45
Sinan Erdem'de 8 sporcu daha elendi






İSTANBUL (CİHAN)- İstanbul Aataköy'deki Sinan Erdem Spor Salonu'nda devam eden 11. Dünya Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası'nın ikinci günü sabah seansında yapılan seçmelerde kulaç atan 8 Türk sporcu da elendi. Yapılan yarışlara seyircilerin ilgi göstermemesi ise yetkilileri üzüyor.

Yarışların ikinci gününde yapılan seçmelerde, erkekler 50 metre serbestte İskender Başlakov ve Kemal Arda Gürdal elendi. Kadınlarda ise 100 metre serbestte Burcu Dolunay ile Esra Kaçmaz, 50 metre kelebekte ay - yıldızlı mayo ile yarışan Rosenberger ve Ayşe Ezgi Yazıcı, 100 metre bireysel karışıkta Gizem Bozkurt ile Ceren Dilek elemeleri geçemedi.

Kadınlar 50 metre kelebekte 17. sırada yer alan ve 1. yedek olan Iris Rosenberger, yarı finale kalan sporculardan birinin yarışamaması halinde yarı finalde mücadele etme hakkı elde edecek.

Kısa Kulvar Dünya Yüzme Şampiyonası, akşam seansında yapılacak yarı final ve final müsabakalarıyla sürecek.

YARIŞLARIN 3. GÜNÜNDE 9 TÜRK SAHNE ALACAK

Bu arada 11. Dünya Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası'nda yarın seçmelerde 9 Türk sporcu ve kadınlar 4x100 metre karışık bayrakta Türk takımı mücadele edecek.

Şampiyonanın üçüncü gün sabah seansında erkeklerde İskender Başlakov 50 metre sırtüstü ve 50 metre kelebekte seçme yarışlarında finallere kalmak için yarışacak.

Seçmelerde yarışacak diğer sporcular ise şöyle:
Erkekler 50 metre sırtüstü: Güven Duvan
50 metre kelebek: Ozan Gider
400 metre serbest: Nezir Karap ve Ediz Yıldırımer
Kadınlar 200 metre sırtüstü: Hazal Sarıkaya ve Halime Zülal Zeren
100 metre kurbağalama: Ceren Dilek ve Dilara Buse Günaydın.
Kadınlar 4x100 karışık bayrakta da Türkiye takımı final mücadelesi yapacak.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.