Sınırları koruyamayan bakanlık, Türk kızlarını sığıntı damat arıyor

'Sınırları sadece resmi haritalar' üstünde tanığını ilan eden Harmony adlı grup, Türk ulusunun son yurdunu adeta istila eden arap, peştun ve Afrika kökenli sığınmacılara Türk kızlarıyla evlendirmeye çalışıyor.

10 Haziran 2023 Cumartesi 11:40
Sınırları koruyamayan bakanlık, Türk kızlarını sığıntı damat arıyor






Sınırları koruyamayan bakanlık, Türk kızlarını sığıntı damat arıyor

Türkiye Cumhuriyeti sınırlarını delik deşik eden yabancıları adeta 'Bağrına Basan' İçişleri Bakanlığı, Türk Ulusu'nu asimile politikasına resmen destek vermeye başladı. Harmony adlı oluşumun başlattığı 'Türk Gelin Yabancı Damat' projesine sosyal medyadan tepkiler yükselirken, bakanlık yetkilileri ile projenin paydaşlarından henüz açıklama yok.

Sosyal medyada tepki gösteren yurttaşlar ise "Türk yurdunda Türk ulusunu asimile etmeye, araplaştırmaya çalışan bu tür gruplara bakanlığın derhal engellemesi gerekiyor. Türk kızlarını sığıntı istilacılarla evlendirme girişimi Türk tarihine en açık dille ihanettir" diyerek tepki gösterdi.

>

Skandal projeye sert tepki gösteren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ yayınladığı mesajda şunları söyledi; "İçişleri Bakanlığı’nın desteklediği projeye bakın. Akıl tutulması diyeceğim ama tutulacak bir akılda yok ortada. Kızlarımıza yabancı damat arayacağınıza oğullarımıza iş bulacak ortam yaratın ki kızlarımıza evlenme teklif edebilsinler.

'Şehre Gelen Yabancı'yı evlendirme derdine düşen, aralarında çok sayıda akademisyenin de bulunduğu grubun söz konusu etkinliği oldukça manidar bir tarihte düzenlenmiş. Türk ulusunun emperyalist güçlere karşı topyekün baş kaldırışının başlagıcı olarak bilinen 19 Mayıs'ın 100. yılında, Türk kızlarına yabancı damat arayan etkinliğe İçişleri Bakanlığı da sponsor olarak görülüyor.
Harmony Projesi'nin sponsorları arasında Üsküdar Gençlik ve Eğitim Merkezi, MireKoc, İstanbul Bilgi Üniversitesi Göç Çalışmaları ve Araştırma Merkezi, VOS, ATAA, Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı, BM Göç İdaresi UNDP, İstanbul Kalkınma Ajansı, COSs Platform, Bülbülzade Eğitim, Sağlık ve Dayanışma Vakfı ile Hırant Dink Vakfı yer alıyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serkan zafer 2023-08-10 23:26:17

Siyasal İslamcı Türkiye Cumhuriyeti Atatürk düşmanı AKP zihniyeti Şimdi de Türk kızlarına Türk kadınlarına göz dikti ülkeye doldurdukları 15 milyon Suriyeli afganlığı yetmezmiş gibi ülkenin topraklarını 400 bin dolara vatandaşlığını satmaları yetmezmiş gibi şimdi de Türk kızlarını Türk kadınlarını yabancılara Araplara bedevilere afrikalılara satarak peşkeş çekecekler Lanet olsun bunların siyasal İslamcı Zalim düzeninde resmen ülkemizi işgal ettiler ülkemizi ele geçirdiler işte Bu zihniyet Türkiye Cumhuriyeti'nin düşmanıdır yazıklar olsun Türk ırkını bitirmek çin ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar AKP iktidarı bir milli güvenlik sorunudur Türk ırkına Türk milletine Anadolu'ya Türk kadınına Türk erkeğine çoluğuna çocuğuna ormanına yeşilliğine her şeyine Savaş açmış Bir siyasal İslamcı Arap sevici Bedevi Emperyalist zihniyet ile karşı karşıyayız ülkemiz resmen AKP eliyle istila ve işgal edildi yazıklar olsun Şimdi de Türk kadınlarına göz diktiler rezaletin binipin para bu AKP'den her şeyi beklenir Ben inanıyorum arkadaşlar Böyle bir projeyi bakanlık yapmıştır inkar etmelerine bakmayın her şeyi inkar ediyorlar ama altından hep doğru çıkıyor