Sinoplu gençlerden teröre tepki yürüyüşü

17 Ekim 2012 Çarşamba 23:57
Sinoplu gençlerden teröre tepki yürüyüşü






SİNOP (CİHAN)- Hakkari'nin Çukurca ilçesinde Sinoplu Er Bülent Yalçın'ın şehit olması üzerine bir grup genç terör saldırılarına tepki yürüyüşü düzenledi.

Bir sosyal paylaşım sitesinde örgütlenerek toplanan gençler, Uğur Mumcu Meydanı'nda bir araya geldi. Gençler, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde Er Bülent Yalçın'ın şehit olması üzerine açtıkları Türk Bayrağı ile tepki yürüyüşü gerçekleştirdi.

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü'nün geniş güvenlik önlemleri aldığı yürüyüşte gençler terör örgütü PKK'ya tepkilerini dile getirdi. Meydanda başlayan yürüyüş, Atatürk Caddesi üzerinden devam ederek Sinop Valiliği önünde son buldu. Vatandaşların da destek verdiği yürüyüşte, Şehitler ölmez, vatan bölünmez, Kahrolsun PKK, Her Türk asker doğar şeklinde sloganlar atıldı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.