Şırnak'ta çatışma çıktı, 1 asker şehit

Şırnak'ta teröristlere yönelik yürütülen operasyon sırasında 1 asker şehit olduğu açıklandı.

06 Mayıs 2019 Pazartesi 22:16
Şırnak'ta çatışma çıktı, 1 asker şehit






Şırnak'ta çatışma çıktı, 1 asker şehit



Önceki gün iki askerin şehit düştüğü çatışmaların yaşandığı bölgede operasyonlar sürüyor. Şırnak'ın Gabar Dağı bölgesinde devam eden operasyonda bugün çıkan çatışmada bir asker şehit düştü, bir PKK'lı terörist öldürüldü.

Şırnak'ın Gabar Dağı bölgesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 1 asker şehit düştü, bir PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, 2 askerin şehit düştüğü Gabar Dağı bölgesinde PKK'lı teröristlere yönelik hava destekli operasyon sürdürülüyor.

Akşam saatlerinde teröristlerle yeniden sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada bir asker ağır yaralandı. Helikopterle Şırnak Devlet Hastanesine kaldırılan asker, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Operasyonda bir PKK'lı teröristin de etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

Bölgede operasyon devam ediyor.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Milli Savunma Bakanlığı, Şırnak bölgesinde devam eden operasyonlar kapsamında teröristlerle çıkan çatışmada 1 askerin şehit olduğunu açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Şırnak'ta devam eden operasyonlar esnasında PKK'lı teröristler ile çıkan çatışmada 1 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Şu ana kadar 1 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonlar hava destekli olarak devam etmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.