Şırnak Valiliği, doktora darp olayını kınadı

13 Aralık 2012 Perşembe 15:47
Şırnak Valiliği, doktora darp olayını kınadı






ŞIRNAK (CİHAN)- Şırnak Valiliği, Şırnak Devlet Hastanesi'nde doktora yönelik yapılan darp olayını kınadı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, dün Şırnak Devlet Hastanesi'nde bazı kişiler tarafından görevi başındaki bir doktora yapılan saldırının kınandığı ve gerekli adli işlemlerin başlatıldığı belirtildi.

Açıklamada, Şırnak Devlet Hastanesi'nde dün sorumsuzca davranan bazı kişiler tarafından görevi başındaki bir doktorumuza şiddet uygulanmıştır. Konu ile ilgili derhal gerekli işlemler başlatılmıştır. Şırnaklı hemşehrilerimize ve onların çocuklarına hizmet amacıyla ilimize gelen ve fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarımıza yönelik bu türden çirkin davranışları nefretle kınıyoruz. Bir hukuk devleti olan ülkemizde vatandaşlarımızın şikayetlerini yetkili mercilere yapmaları ve hukuk dışına çıkmamaları gerekmektedir. denildi.

Dün Şırnak Devlet Hastanesi Çocuk Polikliniği'nde Çocuk Cerrahı Uzmanı Operatör Doktor Ahmet Güngör ve yanında çalışan otomasyon elemanı darp edilmişti.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.