Şizofren şahıs ilçe sağlık müdürünü makamında bıçakladı

13 Aralık 2012 Perşembe 16:48
Şizofren şahıs ilçe sağlık müdürünü makamında bıçakladı






ÇORUM (CİHAN)- Çorum'un Osmancık ilçesinde 'şizofren' olduğu iddia edilen şahıs İlçe Sağlık Müdürü Alperen Kısa'yı makamında bıçakladı.

Ekrem U. (40) isimli şahıs henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı İlçe Sağlık Müdürü Alperen Kısa ile görüşmek istedi. Kısa'ya sekreteri tarafından durumunun bildirilmesinin ardından odasına giren Ekrem U.'nun sert konuşması nedeni ile İlçe Sağlık Müdürü Kısa, Ekrem U.'nun dışarı çıkmasını istedi. İddiaya göre sinirlenen zanlı üzerinde taşıdığı bıçakla Alperen Kısa'yı göğsünden bıçaklayarak yaraladı. Sağlık ocağında bulunan diğer görevliler tarafından duruma müdahale edilirken, polis olay yerine çağrıldı. Olay yerine gelen polisler Ekrem U.'yu kaçarken yakalarken, polis merkezine götürdü.

Osmancık Kaymakamı İbrahim Küçük, İlçe Sağlık Müdürü Alperen Kısa'nın sağlık durumunun iyi olduğunu kaydetti. Bu şahsın adının bir çok suça karıştığını söyleyen Küçük, konunun adli mercilerce takip edildiğini dile getirdi.




CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.