Sorgun´da satranç turnuvası sona erdi

12 Aralık 2012 Çarşamba 17:05
Sorgun´da satranç turnuvası sona erdi






YOZGAT (CİHAN)- Yozgat´ın Sorgun İlçesi'nde Kaymakamlık, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Satranç Federasyonu´nun düzenlediği satranç turnuvası sona erdi.

Sorgun Belediyesi Sergi Salonu´nda düzenlenen satranç turnuvasına 175 sporcu katıldı. Turnuvada dereceye giren sporculardan Mustafa Bul, Güler Murat, Muhammet Aras, Atilla Erkılıçoğlu ve Mikail Bükücü ilk beş sırayı paylaştı.

Turnuva sonrasında Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, sporcuları tebrik ederek satrancın çok önemli ve güzel bir spor dalı olduğunu, söyledi. Kılıç, ilçelerinde satranca karşı çok büyük bir ilginin olduğunu da belirtti.

Daha sonra İlçe Kaymakamı Levent Kılıç, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Kadir Bozkurt tarafından turnuvada dereceye girenlere madalyaları ve hediyeleri verildi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.