Şükrü Genç'in esnaf gezileri devam ediyor

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, iyçe genelinde tüm mahalleleri kapsayan esnaf gezisine devam ediyor. 

05 Mart 2019 Salı 22:28
Şükrü Genç'in esnaf gezileri devam ediyor






Şükrü Genç'in esnaf gezileri devam ediyor

CHP Sarıyer ilçe teşkilatı ile birlikte Sarıyer'de tüm mahalleleri karış karış gezen Başkan Şükrü Genç, esnaflarla bir araya geliyor. Mahallelerde vatandaşı dinleyen Sarıyer Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şükrü Genç bir günde dört mahalleyi ziyaret etti. Sabahın erken saatlerinde başlayan gezilerde Sarıyerlilerle bir araya gelen Şükrü Genç’i yoğun ilgiyle karşılayan esnaflar özellikle engellilere yönelik yapılan hizmetler için teşekkür etti.

Esnaf buluşmalarına tüm hızıyla devam eden Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, bu sabah mesaiye Atatürk Oto Sanayi’de başladı. Belediye birim müdürleriyle dükkanları teker teker ziyaret eden Başkan Genç, esnafın sorun ve taleplerini dinledi.

Başkan Genç,  girdiği her dükkanda ilgiyle karşılandı. Esnafın çay ikramını kırmayan Başkan Genç, engelli çocuğu olan bir vatandaşla sohbet etti. Daha önce engellilere yönelik hiçbir hizmet almadıklarını belirten esnaflar, Sarıyer Belediyesi’ne yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

BAŞKANI ÇOCUKLAR KARŞILADI

Atatürk Oto Sanayi gezisinden sonra Maden Mahallesi’ne geçen Şükrü Genç, burada da esnafları ziyaret etti. Kendisini karşılayan çocuklarla selfie çekilen Başkan Genç; “Her zaman derim ben Sarıyer’i çocuklarla yönetiyorum. Günün sonunda bana enerji verdiniz” diyerek mahalle gezisine devam etti. Ziyaretler sırasında yoldan geçen araçlardaki vatandaşlar 'Sarıyer'in Başkanı Şükrü Genç' sloganları attı.Akşam saatlerine kadar ziyaretlere devam eden Şükrü Genç, günü Zekeriyaköy Tur Yap sitesi ve PTT Evleri’nde yaptığı toplantılarla sonlandırdı.
 

Son Güncelleme: 05.03.2019 22:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.