Sultangazi'de omuz atma kavgası dehşete döndü, 2 ölü var

Tekstil atalyösi ile ecza deposunda çalışan iki gencin omuz atma yüzünden aralarında çıkan tartışma kavgaya döndü, 2 ölü 8 yaralı var

17 Temmuz 2014 Perşembe 11:37
Sultangazi'de omuz atma kavgası dehşete döndü, 2 ölü var






Sultangazi'de omuz atma kavgası dehşete döndü, 2 ölü var

Tekstil atalyösi ile ecza deposunda çalışan iki gencin omuz atma yüzünden aralarında çıkan tartışma kavgaya döndü, kavgaya aileler de karışınca önce bıçaklar, ardından silahlar çekildi, 2 ölü 8 yaralı var

KAPIDA OMUZLARI DEĞMİŞ

İstanbul Sultangazi'de tekstil atölyesinde ve ecza deposunda çalışan 14-15 yaşlarındaki H.E. ile F.S., arasında omuz atma meselesi yüzünden başlayan kavgaya aileler de karıştı. Silahların çekildiği kavgada, 2 kişi ölürken 6 kişi ise yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, olay dün akşam saatlerinde, Uğur Mumcu Mahallesi 2107 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, ecza deposunda çalışan H.E. çay molası verilince sokağın başındaki büfeye gitti. Alışveriş yapıp çıkan H.E. ile tekstil atölyesinde çalışan F.S. kapıda omuz atma meselesi yüzünden tartışmaya başladı.

Çocukların kavga ettiğini gören yakınları da kavgaya ortak oldu. H.E. isimli çocuğun haber vermesi üzerine dayısı olduğu öğrenilen bir kişi otomobili ile olay yerine geldi.

Silahını çeken şahıs, H.Y.’nin kavga ettiği F.S.’nin akrabalarına ateş etmeye başladı. Vücuduna aldığı kurşunlarla yaralanan 8 kişi olay yerine çağrılan ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Olayda ağır yaralanan Metin Süt (23) ile Adem Aksoy(26) kaldırıldıkları hastanelerde hayatını kaybetti.

Olay yerinde inceleme yapan polis, yaya olarak kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Taraflar arasında yeni bir gerginlik yaşanmaması için polis ekipleri, olayın meydana geldiği sokakta nöbet tutmaya devam ediyor.

Otopsilerini tamamlanmasından sonra ailesi tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan alınan Metin Süt’ün cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Adıyaman’a götürüldü. Adem Aksoy'un ise Sultançiftliği Merkez Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından Kayabaşı Mezarlığı’nda toprağa verileceği belirtildi. Kavga çevredik güvenlik kamera görüntülerine saniye saniye yansıdı.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.