Suriye'de terör örgütünün kullandığı binalar vuruluyor

Terör örgütünün Suriye'de kullandığı binalar, lojistik tesisler, enerji depoları, petrol tesisleri havadan ve karadan vuruldu

05 Ekim 2023 Perşembe 20:08
Suriye'de terör örgütünün kullandığı binalar vuruluyor






Suriye'de terör örgütünün kullandığı binalar vuruluyor



Türkiye'nin Suriye ve Irak'ta eş zamanlı olarak sürdürdüğü terör örgütüne yönelik operasyonların yönü Suriye'nin Kamışlı'dan Rakka'ya kadar uzanan geniş bir alanda yer alan tesisleri vuruluyor.


MİT, Suriye'de PKK/YPG'ye ait silah ve mühimmat depoları ile saldırı ve sabotaj birimlerinin yer aldığı binaları imha etti.

MİT'in Suriye'de düzenlediği operasyonda PKK/YPG'ye ait silah ve mühimmat depoları ile saldırı ve sabotaj birimlerinin yer aldığı binalar vuruldu.

Ankara saldırısının Suriye'de planlandığını ve eyleme katılan örgüt mensuplarının bu alandan Türkiye'ye geçtiğinin öğrenilmesinin ardından MİT, Suriye'de konuşlu PKK/YPG askeri tesislerini ve örgütün yönetici kadrolarını hedef aldı.

Hedef alınan tesisler arasında PKK/YPG'nin silah ve mühimmat depoları, saldırı ve sabotaj birimleri ve örgüte ait Ar-Ge merkezleri yer aldı.

Son Güncelleme: 05.10.2023 20:25
Anahtar Kelimeler:
SuriyeIrakMİTOperasyon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.