Suriye'de halk saatlerce tüpgaz kuyruğunda bekliyor

14 Aralık 2012 Cuma 17:37
Suriye'de halk saatlerce tüpgaz kuyruğunda bekliyor






ŞAM (CİHAN)- İç savaşın tüm şiddetiyle devam ettiği Suriye´de elektrik, ilaç, gıda ve ekmekle birlikte tüpgaz sıkıntısı da yaşanıyor. Tüpgaz almak isteyen halk, bayilikler önünde uzun kuyruklar oluşturuyor.
Krizin 20'nici ayını geride bıraktığı Suriye'de halk, bir yandan bombardıman diğer yandan yoklukla mücadele ediyor. Esed'e bağlı ordunun bombardımanı ve saldırıları sebebiyle şehirlerin harabeye döndüğü ülkede halk, en zaruri ihtiyaçlarını bile karşılamakta sıkıntı çekiyor. Birçok kentte ekmek fırınları ile tüpgaz bayilikleri önünde uzun kuyruklar oluşuyor. Başkent Şam, Hama, Humus, İdlib'in aralarında bulunduğu birçok şehirde halk benzer sıkıntılardan yakınıyor.
Sosyal paylaşım sitelerinde yer alan görüntülerde başkent Şam'ın Hammuriye bölgesinde tüpgaz bayiliği önünde sıra bekleyin onlarca kişi görülüyor. Bayilik önünde biriken çok sayıda çok sayıdaki boş tüp ise dikkat çekiyor.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.