SUSİAD: Suşehri kent konseyi kurulmalı

18 Ekim 2012 Perşembe 13:20
SUSİAD: Suşehri kent konseyi kurulmalı






SİVAS (CİHAN)- Sivas'ın Suşehri Sanayici ve İş Adamları Derneği (SUSİAD) Başkanı İlyas Koçali bir şehrin 5 veya 10 yıllık vizyon ve misyonu olması için kent konseyi oluşturulması ve burada fikir alışverişi yapılması gerektiğini söyledi.

SUSİAD üyeleri, Suşehri Belediyesi'ni ziyaret etti. İş adamlarını kabul eden Belediye Başkan Vekili Nuh Genç, hem sosyal, hem de ekonomik faaliyetlere katılmanın özveri isteyen bir iş olduğunu ifade etti. Böylesi durumlara hem ilçemiz, hem de ülkemizin ihtiyacı var. diyen Genç, Yapılan her şey bizler için, katılanlara herkes teşekkür ediyorum. Böyle çalışmalara derneklerimizle beraber bizler de yardımcı, yanlarında olacağız. İlçemiz ve ülkemiz adına kurulan derneğimiz hayırlı olsun. şeklinde konuştu.

SUSİAD Başkanı İlyas Koçali ise Kent konseyi kurulması gerektiğini düşünüyorum. Bir memleketin 5 veya 10 yıllık vizyon ve misyonu olması gerekiyor. Bu misyon ve vizyon içinde kent konseyi oluşturulması ve burada fikir alışverişi yapılması gereklidir. İlçeler gelişmezse, iller kalkınamaz. Bu nedenle öncelikli olarak ilçelerin kalkınması gerektiği kanaatindeyim. ifadelerini kullandı.

Ziyarette SUSİAD yönetiminden Nazım Düz, Köksal Çakırtaş, Coşkun Şahin, Muammer Algül ve Metin Öğretici yer aldı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.