SUSİAD üyeleri, Kaymakam Demiral'ı ziyaret etti

17 Ekim 2012 Çarşamba 14:04
SUSİAD üyeleri, Kaymakam Demiral'ı ziyaret etti






SİVAS (CİHAN)- Sivas Suşehri Sanayici ve İş adamları Derneği (SUSİAD) ilçe kaymakamı Mehmet Demiral'ı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Mehmet Demiral, SUSİAD üyelerinin yapmış olduğu ilçe kaymakamlığı ziyaretinden çok memnun olduk. Sivil toplum faaliyetleri ülkemiz için çok önemli. Bizim medeniyetimiz vakıf medeniyeti. Bugün devletimizin yaptığı birçok hizmeti ecdadımız vakıflar, dernekler kanalıyla yapmış. Dolayısıyla biz bu medeniyetin temsilcileri ve devamı olarak bu tür vakıf, dernek faaliyetlerini son derece önemsiyoruz. Hükümet olarak sivil toplum kuruluşlarının yanındayız. İlçemizde açılan derneğimiz ilçeye bir şeyler kazandırmak ve sadece iyi niyetle hizmet etme gayesinde yola çıkmaları bile önemlidir. diye konuştu.

Çalışmalarında her zaman yanlarında olacaklarını belirten Kaymakam Demiral, İlçemize açılan derneğimizde bulunan ve destek veren tüm üyeleri tebrik ediyorum. Derneğimizin yaptıkları faaliyetleri ilçemize ve ülkemize başarı sağlayacaktır. dedi.

SUSİAD Başkanı İlyas Koçali ise Dernek olarak ilçe ve ülkemiz için çalışmalara başladık. İlçe kaymakamımız ile ziyaretimiz esnasında bilgilerimizi, düşüncelerimizi paylaştık. Kaymakamımızın verdiği destek ve hoş görüden çok memnun kaldık. Teşekkürlerimi sunuyorum. şeklinde konuştu.

Ziyarete SUSİAD yönetiminden, Coşkun Şahin, Nazım Düz, Köksal Çakırtaş, Metin Öğretici hazır bulundu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.