Tansu Çiller hastaneye kaldırıldı

Eski başbakan ve DYP eski genel başkanlarından Tansu Çiller, İzmir'de geçirdiği kaza sonucu ayak bileğini kırdı.

07 Temmuz 2014 Pazartesi 07:16
Tansu Çiller hastaneye kaldırıldı






Tansu Çiller hastaneye kaldırıldı, Çiller'in sağlık durumu

Eski Başbakanlardan Tansu Çiller'in bir kaza sonucu ayak bileği kırılınca İzmir'den uçakla İstanbul'a getirildi ve ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Tansu Çiller bir kaza sonucu ayak bileğinde parçalı kırık olduğu için yanında oğluyla birlikte Adnan Menderes Havalimanı'ndan kalkan tarifeli uçakla İstanbul'a getirildi.

Atatürk Havalimanı'nda sabah saatlerinde aprondan alınan Tansu Çiller, bir ambulansla Acıbadem Maslak Hastanesi'ne götürüldü. Sağlık durumunun iyi olduğu açıklanan Çiller'in ne zaman taburcu edileceği ise bilinmiyor.

VERDİĞİ SÖZÜ TUTAN KADIN

Türk siyaset hayatının ilk kadın başbakanı olan Tansu Çiller, terörle mücadele ve 28 Şubat döneminde izlediği politikalarla tanınıyor. Çiller kaybettiği seçimlerin ardından politikaya veda etmiş, ısrarlı çağrılara rağmen geri dönmemişti. Aynı dönemde seçimlerden ağır yenilgi alan Bahçeli'de istifa etmiş, geri dönmeyeceğini duyurmuş, bir süre sonra partinin başına yeniden geçmişti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.