Tatvan'da voleybol turnuvası finali yapıldı

16 Ekim 2012 Salı 20:47
Tatvan'da voleybol turnuvası finali yapıldı






BİTLİS (CİHAN)- Bitlis'in Tatvan ilçesinde Tatvan Kaymakamlığı tarafından ilkokullararası kızlar Cumhuriyet Kupası turnuvasının final müsabakası yapıldı.

Tatvan Kapalı Spor Salonunda Tatvan'dan 8 ilkokul takımının katılımıyla düzenlenen turnuvada büyük bir başarı göstererek finale çıkan Mehmetçik İlkokulu finalde karşılaştığı, Dumlupınar İlokulunu yenerek turnuvanın birincisi oldu.

Elde ettikleri başarının önemine vurgu yapan Mehmetçik İlkokulu Müdürü Kazım Acar, Okul takımlarının sadece ilde değil Türkiye genelinde 42 bin okul arasında yapılan Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvasında da yarı finale çıkarak son 32 okulun takımları arasında kaldıklarını belirtti.

Tatvan Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Mazlum Koca ise, Yapılan turnuvada birinci olan Mehmetçik İlk Okulu öğrencilerini tebrik etti.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.