TEMAD Çorlu Şubesi, Dünya Astsubaylar Günü'nü kutladı

18 Ekim 2012 Perşembe 11:02
TEMAD Çorlu Şubesi, Dünya Astsubaylar Günü'nü kutladı






TEKİRDAĞ (CİHAN)- Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, Dünya Astsubaylar Günü bir dizi etkinlikle kutlandı. Bu sene ilk kez kutlanan 17-20 Ekim Dünya Astsubaylar Haftası nedeniyle, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Çorlu Şubesi biz dizi etkinlik gerçekleştirdi.

TEMAD Çorlu Şubesi'ndeki kutlama programında konuşan Şube Başkanı Cemil Bayram, Bugünün özelliği, 47 yıldır Emekli Astsubaylar Günü olarak kutlanan günün, bu yıl ilk kez Dünya Astsubaylar Haftası olarak kutlanmasıdır. Bu kutlamalar 17-20 Ekim tarihleri arasında çeşitli etkinliklere devam edecektir. Türkiye'de 95 il ve ilçede TEMAD şubelerimiz mevcuttur. dedi.

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Özdemir ise yaptığı kısa konuşmada, Gününüz hayırlı olsun. Dernek başkanımız ilçede bin 500'e yakın astsubay arkadaşımızın olduğunu söyledi. Fakat üye sayımızın düşük olduğunu öğrendim. Bir olursak diri oluruz, diri olursak iri oluruz. İri olan toplumda da güç olur. Örgütlü toplum her zaman güçlü, kuvvetli toplumdur. ifadelerini kullandı.

TEMAD Çorlu Şubesi'ndeki törene Çorlu Belediye Başkan yardımcıları Erdoğan Demirci ve Kemalettin Avcı ile emekli astsubaylar ve eşleri de katıldı.

Öte yandan Çorlu Emniyet Müdür Yardımcısı İzzet Ersoy da TEMAD Çorlu Şubesi'ni ziyaret ederek astsubayların gününü kutladı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.