Terör eylemini polis-MİT iş birliği önledi

18 Ekim 2012 Perşembe 13:51
Terör eylemini polis-MİT iş birliği önledi






İSTANBUL (CİHAN)- İstanbul polisi, İstanbul MİT Bölge Başkanlığı'ndan gelen bir istihbaratı değerlendirerek eylem hazırlığı içersinde olan yasa dışı sol bir terör örgütüne yönelik Bağcılar'da operasyon düzenledi. Çok sayıda bomba ve malzemenin ele geçirildiği operasyonda biri öğretmen 3 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile İstanbul MİT Bölge Başkanlığı'nın ortak yaptığı çalışmada, eylem hazırlığı içersinde olan yasa dışı bir sol terör örgütüne yönelik Bağcılar'da operasyon düzenledi. Operasyonda 5 el yapımı boru tipi, 2 el yapımı bomba, 235 gram patlayıcı, 5 el yapımı kapsül, çok sayıda maytap fitilleri, fişek kapsülleri, bomba yapımında kullanılan çok sayıda malzeme, 1 dürbün, çok sayıda örgütsel yayın ve dijital malzeme ele geçirildi.
Operasyonda, Avcılar ilçesinde bulunan Firuzköy Cumhuriyet İlköğretim Okulunda öğretmen olan 1 kamu görevlisinin de aralarında bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı.

Bu arada, operasyon anı polis kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.




CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.