TFF, Abdullah Avcı kararını verdi

17 Ekim 2012 Çarşamba 21:13
TFF, Abdullah Avcı kararını verdi






İSTANBUL (CİHAN)- 2014 Dünya Kupası Avrupa Grubu Elemeleri'nde oynadığı Romanya ve Macaristan maçlarında aldığı yenilgilerle Dünya Kupası hedefinden uzaklaşan A Milli Takım'da Abdullah Avcı'nın durumu netleşti.

Futbol Federasyonu'ndan üst düzey bir yetkili konu hakkında radyospor.com'a yaptığı açıklamada, Abdullah Avcı ile yolları ayırmayacağız. dedi.

Avcı'nın tecrübesiz olduğu eleştirilerine katılmayan federasyon cephesi, Avcı deneyimli. Ondan fazla üzülen yok. Milli Takım'ın hem kaybetmesi hem çok gol yemesi çok kötü oldu. Futbolda bunlar yok mu var. Almanya'da dün gece 4 - 0 öndeyken son yarın saatte İsveç'ten 4 gol yedi ve maç 4 - 4 berabere sona erdi. Bunu savunmak için söylemiyorum ama hoca gitsin, yenisi gelsin fikri sorunu çözmüyor. Bu anlayışı değiştireceğiz. dedi.

Milli takım içinde sevgsisizlik sorunu olduğuna inanmadığı da ifade eden yetkili, Takımdaşlık duygusunda eksik olduğuna inanmıyorum. diye konuştu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.