TFF Başkanvekili Ufuk Özerten'den centilmenlik çağrısı

14 Aralık 2012 Cuma 15:20
TFF Başkanvekili Ufuk Özerten'den centilmenlik çağrısı






İSTANBUL (CİHAN)- Ziraat Türkiye Kupası Grup Müsabakaları Kurası, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Ufuk Özerten, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, kulüp temsilcileri ve Ziraat Bankası yöneticilerinin katılımıyla çekildi.

Olimpiyatevi'nde düzenlenen kura çekilişinde konuşan TFF Başkanvekili Ufuk Özerten, geride kalan 5. Tur müsabakaları sonrasında üzülen ve sevinenlerin olduğunu belirterek, 156 takımla başlayan Ziraat Türkiye Kupası'nda artık 8 takımın kaldığını kaydetti. Özerten, grup kuraları çekilişine aynı grupta yer alamayacakları için Trabzonspor ile 1461 Trabzonspor Kulüpleri'nin gruplarının belirlenmesiyle başlanacağının altını çizdi.

Özerten, kura çekilişinin hayırlı olmasının dileyerek, mücadelelerin sevgi, dostluk ve centilmenlik içerisinde geçmesini temenni etti. Özerten son olarak, FIFA U20 Dünya Kupası resmi maskotu Kanki'yi sahneye davet etti ve Kanki, çekiliş boyunca sahnede kaldı.

Kuraya, seri başı takımlar Bursaspor, Eskişehirspor, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile seri başı olmayan 1461 Trabzon, Sivasspor, Medical Park Antalyaspor ve Mersin İdmanyurdu katıldı. Daha sonra seri başı 4 takım ile seri başı olmayan 4 takım, iki gruba kura ile eşit olarak dağıtıldı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.