THY Sinop-İstanbul seferlerinde doluluk oranı yüzde 80

18 Ekim 2012 Perşembe 17:30
THY Sinop-İstanbul seferlerinde doluluk oranı yüzde 80






SİNOP (CİHAN)- Sinop Türk Hava Yolları Müdürü Macid Boyar, Sinoplu'nun uçağına sahip çıktığını ve doluluk oranlarının yüzde 80 seviyelerinde olduğunu açıkladı.

Sefer düzenlenen iller arasında en düşük nüfus potansiyeline sahip ilin Sinop olduğunu ifade eden Türk Hava Yolları Sinop Şube Müdürü Macid Boyar, Erken rezervasyon ile internetten her şey dahil 74 TL'ye fiyatlarımız var. Ayancık ilçemiz bu bağlamda yolcu yönünden oldukça etkili. Ayrıca İstanbul'daki Sinoplular ağırlıklı olarak hava yolu ulaşımını tercih ediyor. Bir oranlama yapacak olunursa son bir yıl içerisinde bu katkı yüzde 20 yükselişle sevindirici bir tabloya ulaştı. Uçağın doluluk oranı 15 puan artış gösterdi. Bu da bizim yolcu sayımıza büyük ölçüde katkı sağladı. değerlendirmesini yaptı.

Boyar, ilçe merkezlerine de servis ihalesi açtıklarını, fakat hiçbir özel müteşebbisin ihaleye girmediğini dile getirdi. Belediyelerle bu sorunu çözmeyi istediklerini fakat araç bulamadıklarını kaydeden Boyar, Bu konuda asıl görev bizimle birlikte Sinoplu iş adamlarına düşmektedir. Belediyelere alınabilecek araçlarla, uçak sefer saatlerine servis imkanı sağlanabilir. Bizler THY olarak Türkeli'nden Saraydüzü'ne kadar hizmet vermek istiyoruz. Sefer sayısının kısa vadede artması, tamamiyle ilçelerle hava limanı arası koyulacak servislerle mümkün olur Bu sorunu aşabilirsek Sinop seferlerimiz kısa vadede artacaktır. açıklamasında bulundu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.