THY uçağından, hatırlı yolcu için yaşlı kadını atmışlar

THY uçağında hatırlı yolcu skandalı. 1 saatten fazla pistte içinde 150 yolcu ile bekletilen THY uçağından, yaşlı bir kadın zorla indirildi, yerine hatırlı olduğu iddia edilen başka bir yolcu bindi.

05 Mayıs 2019 Pazar 22:41
THY uçağından, hatırlı yolcu için yaşlı kadını atmışlar






THY uçağında skandal; Hatırlı yolcu için biletli kadını uçaktan indirmişler


Türk Hava Yolları hatırlı yolcu için 1 saatten fazla bekletilen yolcular, klimaları açılmayan uçakta bekletildi. Üstelik bu sırada yaşlı bir kadın yolcu uçaktan indirilerek başka bir yolcu alındı..

THY uçaklarında yaşanan rezalete bir yenisi daha eklendi. Ünlü sunucu Saba Tümer'in sosyal medya hesabından paylaştığı video görüntülerinde, 50 derece sıcaklıkta 150 kadar yolcu uçakta bir saat süreyle açıklanmayan rötar yaptı..

Bekleme süresi uzadıkça uçakta bulunan yolcuların serinlemek için ellerindeki dergi ve kağıtlarla çaba harcarken, chek-in'i yapılmış, bileti onaylanarak uçakta koltuğuna oturmuş yaşlı bir kadının kaldırıldığı görüldü. Uçaktan çıkarılan yaşlı kadının yerine ise 'Hatırlı kişi' olduğu öne sürülen yolcu oturtuldu.
Bir saatlik rotarin ardından havalanan uçakta vatandaşların tepkisi doruk noktasına ulaşırken, ünlü sunucu Saba Tümer yaşanan skandalı şu sözlerle kamuoyuna duyurdu.

"KADINI ZORLA UÇAKTAN İNDİRDİLER"

"Yine rezalet yasaniyor @TK_TR torpilli bir yolcu icin yasli bir kadini zorla ucaktan indirdiler.150 kisi 50 derece ucagin icinde bekletiliyor rezalet rezalet rezaletttt! Olucak sey degil!!!!" ifadelerini kullandı.

UĞUR DÜNDAR DA TEPKİ GÖSTERDİ!

Türk Hava Yolları'na Benzer bir tepkiyi de usta gazeteci Uğur Dündar gösterdi. Twitter'dan paylaşım yapan Dündar, "Dün İzmir'den S.Gökçen'e gelen uçağın 40 dakika rötar yaptığını yazdığımda şak diye cevap veren @TK_HelpDesk 'ten yine aynı hızda cevap bekliyorum. Sabiha Gökçen'den Adnan Menderes'e 17.00'de kalkması gereken uçak neden tam 1 saat 50 dakika gecikiyor? Bari sahuru da burada yapıp gidelim!" diye yazdı.

Son Güncelleme: 05.05.2019 23:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.