THY uçakları kuş sürüsüne çarptı

THY uçakları havalandırtan kısa bir süre sonra kuş sürüsüne çarptı. Tehlike atlatan iki yolcu uçağı hava limanına geri döndü

29 Temmuz 2014 Salı 00:19
THY uçakları kuş sürüsüne çarptı






THY uçakları kuş sürüsüne çarptı

Uçakların kabusu haline gelen kuş sürüleri bugün iki yolcu uçağını geri döndürdü. Atatürk Havalimanı’ndan havalanan Türk Hava Yolları'na (THY) ait 2 yolcu uçağı, kalkıştan kısa bir süre sonra kuş sürüsüne çarptı. Uçaklar geri dönmek zorunda kaldı.

Edinilen bilgiye göre, THY'nin İstanbul-Kilimanjero seferini yapan yolcu uçağı Atatürk Havalimanı'ndan saat 18.30'da havalandı. Ancak THY uçağı kalkıştan kısa bir süre sonra kuş sürüsüne çarptı. Uçak, bir süre sonra Atatürk Havalimanı'na geri dönmek zorunda kaldı.

İstanbul-Berlin seferini yapan yolcu uçağı da, saat 19.30 sıralarında Atatürk Havalimanı’ndan havalandı. O uçak da havalandıktan kısa bir süre sonra kuş sürüsüne çarptı. Bunun üzerine, uçağın kaptan pilotu Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi ile irtibata geçerek, havalimanına geri döneceğini söyledi. THY uçağı sorunsuz bir şekilde inişini gerçekleştirilirken, uçak bakım için hangara alındı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.