Tirebolu'da Sakarya İlkokulu 7 senedir okuyor

15 Aralık 2012 Cumartesi 12:26
Tirebolu'da Sakarya İlkokulu 7 senedir okuyor






GİRESUN (CİHAN)- Giresun'un Tirebolu ilçesinde Sakarya İlkokulu tarafından bu yıl 7.si düzenlenen 'Sakarya İlkokulu okuyor, okuyan kazanıyor' kitap okuma şenliğine bu yıl Sekü Ortaokulu'da katıldı. İlçe Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen şenliğe 177 öğrenci ile birlikte; AK Parti İlçe Başkanı Ömer Hıdır, İl Genel Meclis Üyeleri Halil Demiral ve Murat Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şanlı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yahya Hıdıroğlu, çeşitli okulların müdürleri ve öğretmenleri ve veliler katıldı.

Sunuculuğunu Sakarya İlkokulu sınıf öğretmenlerinden Ömer Hamzaoğlu´nun yaptığı şenliğe Sekü Ortaokulu'ndan 57 ve Sakarya İlkokulu'ndan 120 öğrenci katıldı. Şenlikte dereceye girmeyen öğrencilere isimlerinin yazılı olduğu kupa hediye edildi. Dereceye giren öğrencilerle ayrıca kahvaltı programı yapılacağı öğrenildi.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.