TOBB Genel Kurulu platformu çöktü, yaralılar var

Ankara İkiz Kuleler'de düzenlenen TOBB olağan Genel Kurulu için bahçeye kurulan dev platform şiddetli yağmur nedeniyle çöktü, 6 kişi yaralandı

30 Mayıs 2023 Salı 18:42
TOBB Genel Kurulu platformu çöktü, yaralılar var







TOBB Genel Kurulu platformu çöktü, yaralılar var


Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programa katıldığı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79. Olağan Genel Kurulu’nda dışarıya kurulan platform şiddetli yağmur nedeniyle çöktü. Alanda bulunan 6 kişi yaralandı.

TOBB İkiz Kuleleri'nde 'TOBB 79'uncu Genel Kurulu' yapıldı. Açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı genel kurul kapsamında, TOBB binası önündeki bahçenin üstü yemek organizasyonu için branda ile kapatıldı. Konferans salonunda program devam ederken yoğun yağış ve şiddetli rüzgar nedeniyle brandanın bir kısmı çöktü.


6 KİŞİ YARALANDI

Brandanın çöktüğü alanda bulunan 6 kişi yaralandı.

Yaralılar, çevredekilerin haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Olay nedeniyle yemeğin iptal edildiği belirtildi. 
 

Anahtar Kelimeler:
TOBBAnkara
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.