TOBB, Polatlı'da fen lisesi ve yurt yaptıracak

18 Ekim 2012 Perşembe 12:32
TOBB, Polatlı'da fen lisesi ve yurt yaptıracak






ANKARA (CİHAN)- Ankara'nın Polatlı ilçesine Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından yapılması planlanan TOBB Fen Lisesi ve yurt için protokol imzalandı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) binasında gerçekleştirilecek olan imza töreninde konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Polatlı Ticaret Borsası ile birlikte Polatlı'da bir fen lisesi inşa etme kararı aldıklarını söyledi. Fen lisesinin 24 derslik, 300 kişilik öğrenci yurdu, spor salonu ve öğretmen lojmanından oluşan dev bir eğitim kompleksi olacağını belirten Hisarcıklıoğlu, En son teknoloji ile inşa edilecek. Bu önemli adımın atılmasına öncülük eden katkı veren Polatlı'nın tüm kanaat önderlerini tebrik ediyorum. Onlar bizi teşvik etti. Bu işin olması için çabaladılar. Bu hayırlı işe girmemize vesile oldukları için kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. diye konuştu.

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel'in okul için arsa tahsisi yaparak projeye değerli bir katkıda bulunduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, Bu hayırlı işe ortaklık ettikleri için başta Polatlı Ticaret Borsamızın Başkanı Yahya Toplu'yu ve borsamızın tüm mensuplarını tebrik ediyorum. Ayrıca Polatlı'nın tüm kanaat önderlerine teşekkür ediyorum. Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza ve Ticaret Odası Başkanım Muzaffer Sevinçel'e teşekkür ediyorum. Fen Lisemizin ve Yurt Binamızın Polatlı'ya, Ankara'ya ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. dedi.

Konuşmaların ardından Hisarcıklıoğlu ile Ankara Valisi Yüksel protokolü imzaladı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.