Topçu ve Füze Okulu'na sabotaj son anda önlendi

Ankara Polatlı'daki Topçu ve Füze Okulu Komutanlığı'ndaki otları dışardan yakarak kışla içinde yangın çıkarmaya çalışan kişinin yakalandığını açıkladı.

28 Temmuz 2021 Çarşamba 23:41
Topçu ve Füze Okulu'na sabotaj son anda önlendi






Topçu ve Füze Okulu'na sabotaj son anda önlendi


Ankara Polatlı Topçu ve Füze Okulu Komutanlığı'na sabotaj girişimi vatandaşların dikkatiyle önlendi. Komutanlık binasının dış kısmında yer alan kuru otları ateşe veren sabotajcıyı vatandaşlar yakaladı. Son günlerde aynı noktalarda peş peşe çıkan orman yangınlarını örnek gösteren vatandaşlar sosyal medyada 'Bunlar da araştırılmalı' yorumlarını yapıyor. 


MSB, Ankara Polatlı'daki Topçu ve Füze Okulu Komutanlığı'ndaki otları dışardan yakarak kışla içinde yangın çıkarmaya çalışan kişinin yakalandığını açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Edinilen bilgiye göre, Polatlı ilçesinde kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, Topçu ve Füze Okulu güney sınırındaki tel örgülerin yakınına geldi. Buradan kışla içindeki otları tutuşturan şahıs, yangın çıkardı. Kışladaki itfaiye aracı ve Polatlı Belediyesi tarafından derhal müdahale edilen yangın büyümeden söndürüldü. Kaçmaya çalışan şahıs vatandaşlar tarafından yakalanarak polise teslim edildi" denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.