Trabzon Ankara uçağında klima krizi: Yolcular patladı

Kliması bozulan THY Trabzon Ankara uçağında yolcular çileden çıktı.  Uçakta yaşanan kargaşanın ardından, yetkililer devreye girdi, uçuş iptal edildi. Arızanın giderilmesi için uçak hangara çekildi.

21 Temmuz 2018 Cumartesi 18:15
Trabzon Ankara uçağında klima krizi: Yolcular patladı






Trabzon Ankara uçağında klima krizi: Yolcular patladı

Trabzon- Ankara seferini yapacak 15.40 uçağının klimalarının bozuk olması üzerine yolcular isyan etti. Yolcuların bir kısmı sıcaktan fenalık geçirdi. 200’ü aşkın yolcusu bulunan uçak pist başından geri dönerek, yolcularını tahliye etti.


UÇAK PİST BAŞINDAN GERİ DÖNDÜ

Enis Yıldırım'ın haberine göre, THY’nin Trabzon-Ankara seferini yapacak 15.40 uçağına binen yolcular, valizlerini yerleştirdi. Sıcaktan bunalan yolcular görevli hosteslerden klimaların çalışmadığını belirterek, yardım istedi.


Bir süre sonra uçak pist başı yapmak üzere harekete geçti. Bu sırada hala klimaların çalışmaması üzerine isyan eden yolculardan bazıları fenalık geçirdi. Uçağın kaptan pilotu, klimaların arıza yaptığını fark edince, uçağı yeniden aprona çevirdi.


KAPILARI AÇILAN UÇAKTAN İNDİLER

Yolcular kapıları açık olan uçaktan inmek istedi. Kısa süreli yaşanan tartışmanın ardından yolcular uçaktan inerek, apronda beklemeye başladı. Fenalık geçiren yolcular için aprona ambulanslar girdi. Ambulansların müdahale ettiği yolcular, daha sonra dış hatlar terminaline alındı. Yolcular burada beklemeye başladı.

Yetkililerin verdiği bilgiye göre teknik ekip, uçağın klima arızasını gidermek için çalışmalarını sürdürüyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.