Trabzonspor Asbaşkanı Şakar: Türk futbolu bir belirsizlik sürecinden geçiyor

23 Ağustos 2011 Salı 13:49
Trabzonspor Asbaşkanı Şakar: Türk futbolu bir belirsizlik sürecinden geçiyor






TRABZON (CİHAN)- Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, şike soruşturması nedeniyle Türk futbolunun bir belirsizlik sürecinden geçtiğini savundu.Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yönetim kurulu tarafından kulübün kurucuları, eski başkan ve yöneticilerine verilen iftar yemeğinde konuşan Şakar, Gelinen noktada kamuoyunun gündeminde olan malum konular ışığında Türk futbolunun bir belirsizlik sürecinden geçtiği ortada.'' dedi.Şakar, bordo - mavili kulübün yönetim kurulu üyeleri olarak bu süreçte gerek kulüplerinin haklarının korunması gerekse de futbol takımının süreçten en az şekilde etkilenmesi adına üzerlerine düşen tüm görevi hassasiyetle yerine getirmenin çabasında olduklarını söyledi.Trabzonspor olarak adli sürecin başladığı andan itibaren öncelikle soruşturmanın selameti ve etkilenmemesi adına sükunetlerini koruyarak gidişata yardımcı olmaya büyük özen gösterdiklerini anlatan Şakar, şöyle devam etti: Trabzonspor Yönetim Kurulu olarak kulübümüzün aleyhine olacak her türlü eylemin karşısında olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Elbette böyle durumlarda camianın tüm unsurlarının bir araya gelmesi, kenetlenmesi, tek vücut halinde hareket etmesi büyük önem taşımaktadır. Gördüğümüz kadarıyla şu anda bu bütünlük anlayışında bir sorunumuz yoktur. Şundan emin olmalısınız ki; geçen sezon yaşadığımız zorlu yarış sırasında yönetim kurulumuzun hiçbir ferdi, sizlerin yüzünü kızartacak ve şüphe duymanıza yol açacak en ufak bir eylemin dahi içerisinde olmamıştır. Trabzonspor Kulübü, eski, yeni yöneticisi, teknik heyeti, futbolcusu, taraftarı, sivil toplum örgütleriyle bir bütündür. Bugüne kadar elde ettiği büyük başarıları bu birlik ortamıyla sağlamıştır. Şimdi yine Trabzonspor etrafında kenetlenme günüdür. Sorumluluk taşıyan herkes de bu kenetlenmenin içerisinde yer almalıdır. Bu vesileyle her birinize katılımlarınızdan dolayı teşekkürlerimizi iletiyor, saygılar sunuyoruz.
ONURLU YÜRÜYÜŞÜMÜZ DEVAM EDECEK
Bordo - mavili takımın teknik direktörü Şenol Güneş ise konuşmasında, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada çizgilerinden saptamadan, ilkeli bir şekilde yollarına devam edeceklerini ifade etti. Trabzon'a ve camiaya yakışır tavırlarını sürdüreceklerini de belirten Güneş, Her zaman ilkeli ve dürüst bir şekilde futbolun içinde kalacağız. Onurlu yürüyüşümüz her zaman aynı çizgide devam edecektir. Trabzonspor camiasına yakışır tavrımızdan asla vazgeçmeyeceğiz. ifadelerini kullandı.Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde verilen yemeğe Asbaşkan Nevzat Şakar, Genel Sekreter Hasan Yener, Yönetim Kurulu Üyeleri Coşkun Çebi, Recep Denizer, Emin Kahraman, Olcay Saral, Ali Benli, Kemal Emre Pirselimoğlu, Teknik Direktör Şenol Güneş, eski ve yeni Divan Başkanları Nizamettin Algan ve Ali Özbak, kurucular Sabit Sabır, Refik Karaağaçlı, eski başkanlar Ahmet Celal Ataman ve Salih Erdem, 1461 Trabzon Başkanı Suat Şen ile eski yöneticiler katıldı.
SERKAN'A DOĞUM GÜNÜ MORALİU
EFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında oynayacağı Athletic Bilbao maçı hazırlıklarını basına ve taraftara kapalı sürdüren Trabzonspor'da, dün akşamki antrenmanda Serkan Balcı'nın doğum günü kutlandı. 28 yaşına giren deneyimli futbolcu için, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki antrenmanın ardından teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından doğum günü partisi düzenlendi. Kendisi için düzenlenen doğum günü pastasını kesen Serkan'a, ilk ikramı da teknik direktör Şenol Güneş yaptı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.