Trabzonspor´un kaptanı Tolga: 2013 bizim yılımız olsun

15 Aralık 2012 Cumartesi 10:03
Trabzonspor´un kaptanı Tolga: 2013 bizim yılımız olsun






TRABZON (CİHAN)- Trabzonspor´un kaptanı Tolga Zengin, 2013 yılının bordo-mavili camianın yılı olmasını diledi.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasındaki Sivasspor maçında yaşadığı sakatlığın ardından uzun süre formasına hasret klan başarılı kaleci, Kasımpaşa ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında kurtardığı penaltılarla takımını gruplara taşıyan isim oldu.

Sakatlığının ardından Onur´a kaptırdığı kaleyi de yeniden devralan Tolga, TS Club tarafından hazırlanan `Yeni Yıl Hediye Paketi´nde kendi imzasıyla yer alan mesajında tüm taraftarlara lisanslı ürünleri kullandıkları için teşekkür ederek, Trabzonspor´un haklı mücadelesinde kendilerine her zaman verdikleri bilinçli destek nedeniyle de sevgi ve saygılarını sundu.

Tolga, mesajında şu ifadelere yer verdi: Değerli taraftarlarımız. Lisanslı ürünlerimizi kullandığınız için, takımımız ve kulübümüz adına teşekkür ederim. Taşıdığımız armaya ve Bordo-Mavi renklerimize aşık sizlerle birlikte yeni bir yıla daha giriyoruz. Rengini hayatına taşımaya devam et, 2013 bizim yılımız olsun. Trabzonspor´un haklı mücadelesinde bize her zaman destek veren bilinçli taraftarlarımıza sevgi ve saygılarımla.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada da Yeni Yıl Hediye Paketimizden satın alan taraftarlarımız bir tarafında 2010-2011 sezonu şampiyon kadromuzun yer aldığı kartpostalıın orjinaline de sahip oluyorlar. denildi.


CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.