Trafoya çıkan çocuk elektrik akımına kapıldı

15 Aralık 2012 Cumartesi 17:13
Trafoya çıkan çocuk elektrik akımına kapıldı






KAHRAMANMARAŞ (CİHAN)- Kahramanmaraş´ta elektrik akımına kapılan çocuk yandı. Hastanede tedavi altına alınan 15 yaşındaki çocuğun hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi.

Karacaoğlan Mahallesi 2´inci Sokak Orman Bölge Müdürlüğü karşısında meydana gelen olayda, arkadaşlarıyla elektrik trafosuna oyun oynamak için çıktığı iddia edilen Serkan Yılmaz (15) elektrik akımına kapıldı. Bu sırada sokaktan geçmekte olan sağlık görevlisi İsmail Akgül olaya müdahale ederek Yılmaz'ı trafodan uzaklaştırdı ve daha sonra olay yerine ambulans çağırdı. Yılmaz, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansıyla Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi hastanesine kaldırıldı. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan Yılmaz´ın vücudunun büyük bölümünde yanık meydana geldiği ve durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Olayın ardından trafonun çevresi polis ekipleri tarafından emniyet şeridine alındı CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.