Traktörle göle giren 3 çocuk can verdi

Baraj gölü kenarında traktör izlerini takip ederek ulaşan aileler, faciayla karşılaştı. Göle traktörle giren 7 yaşındaki Ceylin Bolat ile 8 yaşındaki Alper Özden'in cansız bedeni bulundu. Vahap Bolat'ı arama çalışmaları sürüyor.

12 Mayıs 2019 Pazar 23:31
Traktörle göle giren 3 çocuk can verdi






Traktörle göle giren 3 çocuk can verdi


Ailelerinden habersiz bindikleri traktörle baraj gölüne giren 3 çocuk feci şekilde boğularak can verdi. Acı haberi alan aileler olay yerine göz yaşları içinde koştu..


Feci olay Kahramanmaraş’ın Göksun İlçesinde meydana geldi. Gücüksu Baraj gölüne giren 3 çocuk boğularak hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgilere bilgilere göre, Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesi Gücuksu MahallesiGücüksu Barajı’nda Ayhan Bolat’ın çocukları Ceylin Bolat  ve Vahap Bolat ile Şamil Özden’in çocuğu Alper Özden traktörle baraj gölünün yanına geldi. Bir süre sonra Ayhan Bolat ve Şamil Özden tekneyle göle açıldı.

Çocukları gölün kenarında bulunan traktör yanında bırakan aileler, döndüklerinde ne traktörü nede çocukları bulamadı. Teker izlerini takip eden Ayhan Bolat ve Şamil Özden traktörün baraj gölüne girdiğini anladılar. Çocuklarının da traktör ile göle düştüğünü anlayan aileler durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine AFAD, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Gölde arama yapan ekipler, 7 yaşındaki Ceylin Bolat ile 8 yaşındaki Alper Özden'in cansız bedenine ulaşırken, 13 yaşındaki Vahap Bolat'ı arama çalışmaların sürdüğü öğrenildi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.